Rólad fotózás

Ha szeretnéd meglepni magad, párodat, családodat vagy barátaidat egy rólad készült profi sorozattal akkor nálunk a helyed! :-) Profi Stylist,Fotós,Sminkes és Fodrász segít abban,hogy a legjobbat hozd ki magadból. 

Mitől más ez a fotózás? Lássuk be, tükörben pózolva mobillal lehet csinálni egy-két képet a facebook profilodba, de az azért mégsem az igazi! A nyaralós képek már nem rosszak, általában van hozzájuk valami laza tengerpartos háttér, de ott meg kusza a hajad és a sminked sem az igazi. Az igazolványképeidről meg ne is beszéljünk! :-) És akkor most eljött a te időd!!! Bízd a dolgot olyanokra, akik ehhez a legjobban értenek. Profi stylist, sminkes, fotós, stúdió‐felszerelés, utómunkálatok, egyszóval egy tökéletes csapat, amely tudja, hogyan hozza ki belőled a lehető legjobbat. Ráadásul mindez egy barátságos környezetben, kellemes hangulatban, igazi baráti légkörben valósul meg. Egy olyan helyen ahová akár csupán egy jó kávéra is szívesen beugrana az ember. Hiszen a képek egy belvárosi lakásból kialakított stúdióban kerülnek megvalósításra, ahol minden egyes rezdülést a stúdió stylistja kísér szemmel. ​

A fotózáshoz profi stylistot és sminkest biztosítunk (ruhához illő sminkkel), akik már több neves hazai fotósokkal dolgoztak s számos hazai és külföldi divatmegjelenésekkel gazdagították a magyar és külföldi divatmagazinok oldalait.

Mit hozz magaddal? A fotózás során négyszer lesz lehetőséged átöltözni. A fotózást egy lazább összeállítással érdemes kezdeni pl.: farmer és póló. Hozz magaddal akár egy bőröndnyi ruhát is, hogy legyen miből válogatni, kiegészítőt és cipőt is hozz magaddal kettő-három párat. (Jó, ha van nálad fehér és fekete fehérnemű is, hogy véletlenül se forduljon elő, hogy átlátszik a ruhádon a fehérnemű.)

A fotózás legalább 3 órát vesz igénybe!